Ytterligare en testsida

Storlek H1

Storlek H2

Storlek H3

Storlek H4

Storlek H5
Storlek H6

Kjell Reinedahl 

Detta är Fridhems Ambra, som föddes 1994 e. Palet Amber. Uppfödare var Lotta och Ove Ousbäck. Hästen sprang in dryga 12 miljoner kronor och hade rekordet 1.11,2a. Kusk var Stefan Söderqvist. Fridhems Ambra vann bl a Guldstoet, Breeder´s Crown och Queen L:s lopp.

Ovanstående block, där man kan lägga text och bild sida vid sida har jag använt blocket ”Media och text”. Där väljer man sedan i menyn om man vill ha texten till vänster eller till höger om bilden. Man markerar bilden och därefter väljer man hur man vill ha texten. Det går inte att lägga till bildtext i själva bilden som det går att göra på vanliga bilder i blocket ”Bild”.

Här går det att lägga in en bildtext. Den hamnar som synes under bilden.

En stubbe på tomten vid sommarstugan. Eken är nedtagen och blivit ersatt av en blomkorg.

Här har jag använt en blocktyp som heter ”Feature”. Det är en av de blocktyper som ingår i samlingen ”Stackable” som kan laddas ned från nätet. Skall testa ytterligare block från denna samling nedan.

Blocktypen nedan heter ”Feature Grid”. Flera bilder med tillhörande text. Man kan också här lägga in en länk – se Hugo Åberg Memorial.

Om man inte vill ha någon ”Button text”, dvs text med länk kopplad till sig, så skall det gå också (gjorde det under första bilden), men kom inte ihåg hur jag gjorde.

Stubbe
Stubbe

Stubbe vid sommarstugan

Häst
Häst

Fridhems Ambra

Uggla
Uggla

Stolpe in eller ut

Ett kort vars personer är okända.

Rubrik(från Kadence Blocks)