September 2016

Nu är snart säsongen över i sommarstugan för den här gången. Då blir det kanske lite mer tid över för denna sida. Dock har jag några nya saker. Har gjort färdigt Lottas ”Väskor”. Du hittar dem under ”Att sy” – ”Väskor”. Även ”Vanliga kuddar o vetekuddar” har gjorts klar.
Sedan har jag skrivit en manual om hur man skapar menyer här på hemsidan. Den finns under ”Egen WP-hjälp” – ”Menyhantering i WP”.

5 kommentarer

 1. Jo, jag mins det som idag, den där dagen när Kjell och jag smet från polisen i Skara. På den tiden var det ett allvarligt brott att cykla på kvällen utan cykelbelysning. Skarapolisen bör ha haft en ganska lugn tillvaro. Delar av flykten minns jag extra väl av någon anledning. När vi mötte polisbilen och någon sade ”nu sticker vi”. Tror förresten att bilen var en Volvo Amazon. Sedan var det spännande när vi tryckte bakom kiosken vid stadshotellet. Tror att vi låg i något sorts bladverk och tryckte. Barndomsskadad är man ju naturligtvis.
  Å andra sidan har nog just den skadan varit positiv att ha med sig.
  SO

 2. Har kollat på avsnittet om trädfällningen. Tackar för en mycket intressant stund. Konstaterar att tekniken är fantastisk. Maskinen löste problemet med att ta bort besvärliga träd. Ser också att mitt träd nog inte är hanterbart på detta sätt, då bilen kräver en hyfsad väg fram till trädet.

 3. Hej! Har läst om er fina resa till Irland. Har lärt mig både geografi och historia samtidigt som jag anar finstämda smaker i whiskeyn som provades. SO

  1. Kul att du tyckte den var läsvärd. Känner mig extra hedrad av att du går in på vår hemsida och läser en lördagskväll vid halv tio-tiden.
   Satt du där framför datorn med en god middag avklarad och lite rödvin kvar i glaset?

 4. Rena nöjet att läsa din reseskildring. Ser fram emot mer. Du är på rätt spår om det där med lördag kväll. Nästan rätt – jag låg på rygg under ett duntäcke och hade iPad i famnen. Somnade sedan gott. SO

  PS Hur går det med planeringen av nästa helg

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *