Nu skall jag ta mig i kragen …

Efter påstötningar från min käre vän, Sven-Olof, har jag nu bestämt mig för att återuppta arbetet med hemsidan.

Det första jag stöter på när jag loggar in på den är att själva WordPress behöver uppdateras. Nu till version 5.0. Klickar på uppdateringsknappen och efter en stund är uppdateringen klar. Förstår då att denna uppdatering inte är vilken uppdatering som helst, utan en av de större, kanske den största, som WordPress gjort.

Inbakat i WordPress ligger nu vad jag har förstått ett redigeringsverktyg som heter Gutenberg (efter han med ”boktryckarkonsten”). Ett verktyg som ger dig möjlighet att redigera texter, bilder, rubriker m.m. på ett enklare sätt än tidigare. Sägs det. Vi får väl se vad det innebär. Letar nu febrilt efter sidor på nätet där man kan få lite hjälp på traven att förstå hur det fungerar. Har hittat en del, men de svarar definitivt inte på frågor jag redan har att ställa.

Detta gör att arbetet med hemsidan plötsligt blivit betydligt trögare. Ett igångsättningsmotstånd som gått från 10 ohm till 10 Mohm.

Men det skall bli kul att sätta igång. Har en del bilder att lägga ut som visar på vad Lotta, min sambo, arbetat med det senaste halvåret. Det är s k ”mandala”- konst.

Se rubriken ”Att skapa” – ”Mandala” – ”Tallrikar” så ser du vad det handlar om.

2 kommentarer

    1. Hej Har hittat web kameran.Ber om ursäkt att jag tjatade utan anledning.
      På tal om att visa saker vet jag ,att du intresserat dig för värmepumpar.
      Är det något som skulle vara lämpligt att visa här typ…..?So

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *