Jag har skapat ett bläddringsbart dokument!

Hej på er!
Det var länge sedan sist, men nu har jag i all fall skapat något nytt. Har funderat över hur de där fräcka dokumenten t ex tidskrifter som är bläddringsbara fungerar.
Sagt och gjort. En stunds googlande så hittade jag vad jag sökte. Är nöjd med resultatet. Du kan läsa om hur jag gjorde under menyn ”Egen WP-hjälp” och du kan se ett resultat
under ”Släktforskning” och ”Personrapport för min far, Einar”.
Kommentera gärna så jag får veta vad du tycker!

3 kommentarer

  1. Hej Har med intresse bläddrat i Einars personrapport.Sidan fungerar utmärkt enda gången det hackar är när mitt bredband är ostabilt. Jag har ju lite svajigt bredband men vårt hus ska få fiber framöver så det finns hopp .

  2. Hej Sven-Olof!
    Kul att du har sett min pappas personrapport och tycker att det fungerar bra. Jag har lagt upp ytterligare ett bläddringsbart dokument, nämligen vår Irlandsresa. Det finns att beskåda i slutet av skildringen av Irlandsresan. Kolla som sagt gärna och skriv vad du tycker om detta.

  3. Väntar nu med spänning på fina bilder och bläddringsbara texter från er Italienresa.Förstår att det är mycket nu gräsklippning typ.Vi har varit en sväng och klippt i Gröneskog men det växer ju snart till igen.Har ju ingen själv gående klippare.Lite avundsjuk.Ha det bra och hälsa Lotta.Tack för fint vykort.SO

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *